Detection of foodborne pathogens using bioconjugated nanomaterials

Abstract This review focuses on applying nanotechnology to foodborne pathogen detection. Because of low infectious doses for most foodborne pathogens, the rapid and sensitive detection methods are essential to ensure the food safety. The advances in the development of nanomaterials have stimulated w...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yang, Hua [verfasserIn]

Li, Huaping

Jiang, Xiuping

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2008

Schlagwörter:

Magnetic Nanoparticles

Foodborne Pathogen

Pathogen Detection

O157 Cell

Immunomagnetic Separation

Anmerkung:

© Springer-Verlag 2008

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Microfluidics and nanofluidics - Heidelberg : Springer, 2004, 5(2008), 5 vom: 27. Mai, Seite 571-583

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2008 ; number:5 ; day:27 ; month:05 ; pages:571-583

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s10404-008-0302-8

Katalog-ID:

SPR009860509

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!