Olivomycin and related antibiotics XXVII. A new natural monosaccharide — D-mycarose

Summary The structure of a new natural monosaccharide isolated from aureolic acid has been established. It is D-mycarose (3-C-methyl-2,6-dideoxy-D-ribohexose) (I ⇌Ia).

Gespeichert in:
Autor*in:

Berlin, Yu. A. [verfasserIn]

Kolosov, M. N. [verfasserIn]

Soifer, V. S. [verfasserIn]

Yartseva, I. V. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1972

Schlagwörter:

Monosaccharide

Methyl Glycoside

Neighboring Carbon Atom

Olivomycin

Gamaleya Institute

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Chemistry of natural compounds - New York, NY [u.a.] : Consultants Bureau, 1965, 8(1972), 4 vom: 01. Juli, Seite 522-524

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:1972 ; number:4 ; day:01 ; month:07 ; pages:522-524

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF00563685

Katalog-ID:

SPR011696435

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