Microwave-assisted derivatization and GC-MS analyses of amino acids from Ipomoea cairica aqueous extract

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Autor*in:

Ferreira, A. A. [verfasserIn]

Ferraz, V. [verfasserIn]

Oliveira, P. M. [verfasserIn]

Godinho, A. [verfasserIn]

Silveira, D. [verfasserIn]

Raslan, D. S. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2008

Schlagwörter:

Ipomoea

Amino Acid Profile

Domestic Microwave Oven

Total Amino Acid Content

Obtain Amino Acid

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Chemistry of natural compounds - New York, NY [u.a.] : Consultants Bureau, 1965, 44(2008), 5 vom: Sept., Seite 679-681

Übergeordnetes Werk:

volume:44 ; year:2008 ; number:5 ; month:09 ; pages:679-681

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s10600-008-9154-4

Katalog-ID:

SPR011731060

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