Substitution of soybean meal with fermented Jatropha kernel meal: effect on growth performance, body composition, and metabolic enzyme activity of Labeo rohita

Abstract A 60-day feeding trial was conducted to evaluate the nutritional potential of fermented Jatropha kernel meal (FJKM) in the diets of rohu, Labeo rohita, fingerlings. Four iso-nitrogenous (336 g $ kg^{−1} $) and iso-energetic (20 MJ $ kg^{−1} $) diets containing 0, 100, 200, and 300 g $ kg^{−...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Phulia, Vikas [verfasserIn]

Sardar, Parimal [verfasserIn]

Sahu, Narottam Prasad [verfasserIn]

Fawole, Femi John [verfasserIn]

Shamna, N. [verfasserIn]

Gupta, Subodh [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Fermentation

kernel meal

Growth

Nutrient utilization

Metabolic enzymes

Body composition

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Fish physiology and biochemistry - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V, 1986, 44(2017), 2 vom: 09. Dez., Seite 475-487

Übergeordnetes Werk:

volume:44 ; year:2017 ; number:2 ; day:09 ; month:12 ; pages:475-487

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s10695-017-0447-z

Katalog-ID:

SPR012528374

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!