Hyperspectral Surface Analysis for Ripeness Estimation and Quick UV-C Surface Treatments for Preservation of Bananas

This study aimed to determine the ripeness of bananas using hyperspectral surface analysis and how a rapid UV-C (ultraviolet-C light) surface treatment could reduce decay. The surface of the banana fruit and its stages of maturity were studied using a hyperspectral imaging technique in the visible a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhao, W. [verfasserIn]

Yang, Zh. [verfasserIn]

Chen, Zh. [verfasserIn]

Liu, J. [verfasserIn]

Wang, W. Ch. [verfasserIn]

Zheng, W. Yu. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of applied spectroscopy - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V, 1965, 83(2016), 2 vom: Mai, Seite 254-260

Übergeordnetes Werk:

volume:83 ; year:2016 ; number:2 ; month:05 ; pages:254-260

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s10812-016-0278-1

Katalog-ID:

SPR013507958

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!