Assessment of 210Po in foodstuffs consumed in Korea

Abstract 210Po in the daily diet in Korea was analyzed and the ingestion dose from an intake of 210Po was estimated by considering the dietary habit of a Korean person. The 210Po concentrations of a leafy vegetable (0.36 Bq·$ kg^{−1} $ for lettuce) in the terrestrial food were higher than those of g...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Lee, Chang Woo [verfasserIn]

Kang, Mun Ja [verfasserIn]

Lee, Wanno [verfasserIn]

Choi, Geun Sik [verfasserIn]

Cho, Young Hyun [verfasserIn]

Kim, Hee Reyoung [verfasserIn]

Chung, Kun Ho [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2009

Schlagwörter:

210Pb

Food Group

Chinese Cabbage

Korean Population

Leafy Vegetable

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of radioanalytical and nuclear chemistry - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V., 1968, 279(2009), 2 vom: 22. Jan., Seite 519-522

Übergeordnetes Werk:

volume:279 ; year:2009 ; number:2 ; day:22 ; month:01 ; pages:519-522

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s10967-007-7336-y

Katalog-ID:

SPR015160963

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!