Bacterial fermentation in the gastrointestinal tract of non-ruminants: Influence of fermented feeds and fermentable carbohydrates

Abstract The search for alternatives to in-feed antibiotics in animal nutrition has highlighted the role dietary modulation can play in improving gut health. Current antibiotic replacement strategies have involved the use of microbes beneficial to health (probiotics) or fermentable carbohydrates (pr...
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Gespeichert in:
Autor*in:

Niba, A. T. [verfasserIn]

Beal, J. D. [verfasserIn]

Kudi, A. C. [verfasserIn]

Brooks, P. H. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2009

Schlagwörter:

Bacterial fermentation

Gastrointestinal tract

Fermented feeds

Fermentable carbohydrates

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Tropical animal health and production - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V, 1969, 41(2009), 7 vom: 13. März

Übergeordnetes Werk:

volume:41 ; year:2009 ; number:7 ; day:13 ; month:03

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DOI / URN:

10.1007/s11250-009-9327-6

Katalog-ID:

SPR018169643

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