The tropical white rot fungus, Lentinus squarrosulus Mont.: lignocellulolytic enzymes activities and sugar release from cornstalks under solid state fermentation

Abstract Lentinus squarrosulus Mont., a high temperature tolerant white rot fungus that is found across sub-Saharan Africa and many parts of Asia, is attracting attention due to its rapid mycelia growth and potential for use in food and biodegradation. A solid state fermentation (SSF) experiment wit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Isikhuemhen, Omoanghe S. [verfasserIn]

Mikiashvili, Nona A. [verfasserIn]

Adenipekun, Clementina O. [verfasserIn]

Ohimain, Elijah I. [verfasserIn]

Shahbazi, Ghasem [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

Cornstalks

Exopolysaccharides

Lignocellulolytic enzymes

Soluble sugars

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: World journal of microbiology and biotechnology - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V, 1985, 28(2012), 5 vom: 10. Jan., Seite 1961-1966

Übergeordnetes Werk:

volume:28 ; year:2012 ; number:5 ; day:10 ; month:01 ; pages:1961-1966

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11274-011-0998-6

Katalog-ID:

SPR018488889

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!