Physicochemical and Rheological Properties of Romanian Honeys

Abstract The purpose of this work was to investigate the physicochemical and rheological properties of Romanian honey, and particularly to analyze the influence of moisture content, °Brix concentration and temperature. All the samples were characterized to determine their physicochemical (moisture,...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Oroian, Mircea [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

Honey

Rheology

Newtonian fluid

Polynomial model

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media, LLC 2012

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food biophysics - New York, NY : Springer, 2006, 7(2012), 4 vom: 05. Sept., Seite 296-307

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2012 ; number:4 ; day:05 ; month:09 ; pages:296-307

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11483-012-9268-x

Katalog-ID:

SPR020042175

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