Effect of thiosulphinates contained in garlic extract on growth, proton fluxes and membrane potential in maize (Zea mays L.) coleoptile segments

Abstract The effect of thiosulphinates contained in garlic extract (GE) on endogenous growth, growth in the presence of either indoleacetic acid (IAA) or fusicoccin (FC), and proton extrusion in maize coleoptile segments were studied. In addition, membrane potential changes at some GE dilutions and...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Polak, Małgorzata [verfasserIn]

Zaborska, Wiesława [verfasserIn]

Tukaj, Zbigniew [verfasserIn]

Karcz, Waldemar [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Fusicoccin

Garlic extract

Growth rate

Indole-3-acetic acid

Medium pH

Membrane potential

Tiosulfinates

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Acta physiologiae plantarum - Berlin : Springer, 1997, 34(2011), 1 vom: 07. Juli, Seite 41-52

Übergeordnetes Werk:

volume:34 ; year:2011 ; number:1 ; day:07 ; month:07 ; pages:41-52

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11738-011-0803-z

Katalog-ID:

SPR022088180

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!