The response of Mo-hydroxylases and abscisic acid to salinity in wheat genotypes with differing salt tolerances

Abstract The differential responses of the wheat cultivars Shi4185 and Yumai47 to salinity were studied. The higher sensitivity of Yumai47 to salinity was linked to a greater growth reduction under salt stress, compared to more salt-tolerant Shi4185. Salinity increased the $ Na^{+} $, proline and su...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Xu, Haixia [verfasserIn]

Zhai, Jinling [verfasserIn]

Liu, Yanli [verfasserIn]

Cheng, Xiyong [verfasserIn]

Xia, Zhihui [verfasserIn]

Chen, Feng [verfasserIn]

Cui, Dangqun [verfasserIn]

Jiang, Xingyu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2012

Schlagwörter:

Abscisic acid

Mo-hydroxylases

Osmotica

Salinity

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Acta physiologiae plantarum - Berlin : Springer, 1997, 34(2012), 5 vom: 21. März, Seite 1767-1778

Übergeordnetes Werk:

volume:34 ; year:2012 ; number:5 ; day:21 ; month:03 ; pages:1767-1778

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11738-012-0974-2

Katalog-ID:

SPR022090126

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!