Post-harvest banana peel splitting as a function of relative humidity storage conditions

Abstract Peel splitting is a major physiological disorder affecting post-harvest banana quality. This phenomenon occurs only 3–6 days after ripening induction in specific cultivars such as cv. 925 when stored in saturating humidity conditions. In these conditions, Cavendish cultivars (Grande Naine,...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Brat, Pierre [verfasserIn]

Lechaudel, Mathieu [verfasserIn]

Segret, Léa [verfasserIn]

Morillon, Raphaël [verfasserIn]

Hubert, Olivier [verfasserIn]

Gros, Olivier [verfasserIn]

Lambert, Frédéric [verfasserIn]

Benoit, Sophie [verfasserIn]

Bugaud, Christophe [verfasserIn]

Salmon, Frédéric [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

Banana

Peel

Humidity

Splitting

Wax

ROS

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Acta physiologiae plantarum - Berlin : Springer, 1997, 38(2016), 10 vom: 03. Sept.

Übergeordnetes Werk:

volume:38 ; year:2016 ; number:10 ; day:03 ; month:09

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11738-016-2253-0

Katalog-ID:

SPR022101861

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!