Revolutionary advances in organic foods

Abstract ‘Organic’ is a labelling term that denotes products produced under the authority of the Organic Foods Production Act. Before a product can be labelled ‘organic’, a government-approved certifier inspects the farm where the food is grown to make sure the farmer is following all the rules nece...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Edlich, R. F. [verfasserIn]

Drake, D. B. [verfasserIn]

Rodeheaver, G. T. [verfasserIn]

Kelley, A. [verfasserIn]

Greene, J. A. [verfasserIn]

Gubler, K. D. [verfasserIn]

Long, W. B. [verfasserIn]

Britt, L. D. [verfasserIn]

Lin, K. Y. [verfasserIn]

Tafel, J. A. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2007

Schlagwörter:

Organic Foods Production Act

Organic food

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Internal and emergency medicine - Milan : Springer Milan, 2006, 2(2007), 3 vom: Okt., Seite 182-187

Übergeordnetes Werk:

volume:2 ; year:2007 ; number:3 ; month:10 ; pages:182-187

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11739-007-0073-3

Katalog-ID:

SPR022113460

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!