Studies on the oxidation of tannins byAspergillus flavus

Abstract A method for the estimation of tannin in presence of catechin, pyrogallol, protocatechuic acid and gallic acid using polyamide column chromatography was developed. Tannin added to the growing culture ofAspergillus flavus was oxidised to different extents depending on the duration of incubat...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mallika, M. [verfasserIn]

Dhar, S. C. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1980

Schlagwörter:

Tannins

nontannins

tannin precipitation

polyamide adsorption

polymerisation

gel filtration

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of biosciences - Bangalore : Indian Acad. of Sciences, 1979, 2(1980), 1 vom: 01. März, Seite 43-48

Übergeordnetes Werk:

volume:2 ; year:1980 ; number:1 ; day:01 ; month:03 ; pages:43-48

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF02703132

Katalog-ID:

SPR023998997

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