Effects of Gamma Irradiation and Silver Nano Particles on Microbiological Characteristics of Saffron, Using Hurdle Technology

Abstract Saffron, a plant from the Iridaceae family, is the world’s most expensive spice. Gamma irradiation and silver nano particles whose uses are gradually increasing worldwide, have positive effects on preventing decay by sterilizing the microorganisms and by improving the safety without comprom...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Hamid Sales, E. [verfasserIn]

Motamedi Sedeh, F. [verfasserIn]

Rajabifar, S. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Saffron

Gamma irradiation

Silver nano particles

Microbiological characteristics

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Indian journal of microbiology - Poona [u.a.], 2007, 52(2011), 1 vom: 11. Aug., Seite 66-69

Übergeordnetes Werk:

volume:52 ; year:2011 ; number:1 ; day:11 ; month:08 ; pages:66-69

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12088-011-0203-5

Katalog-ID:

SPR024239631

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!