Effect of Encapsulation on Viability of Bifidobacterium longum CFR815j and Physiochemical Properties of Ice Cream

Abstract The health beneficial attributes of bifidobacteria and its safe association with the host gut has increased its significance as a probiotic. However delivering probiotic bifidobacteria with Minimum Biological Value (MBV) through product has always been a challenge. In the present study, an...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kataria, Ankita [verfasserIn]

Achi, Sajan C. [verfasserIn]

Halami, Prakash M. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Probiotic

Encapsulation

Ice cream

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Indian journal of microbiology - Poona [u.a.], 2007, 58(2018), 2 vom: 12. März, Seite 248-251

Übergeordnetes Werk:

volume:58 ; year:2018 ; number:2 ; day:12 ; month:03 ; pages:248-251

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12088-018-0720-6

Katalog-ID:

SPR024244856

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