Developing a bacteriophage cocktail for biocontrol of potato bacterial wilt

Abstract Bacterial wilt is a devastating disease of potato and can cause an 80% production loss. To control wilt using bacteriophage therapy, we isolated and characterized twelve lytic bacteriophages from different water sources in Kenya and China. Based on the lytic curves of the phages with the pa...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wei, Cuihua [verfasserIn]

Liu, Junli

Maina, Alice Nyambura

Mwaura, Francis B.

Yu, Junping

Yan, Chenghui

Zhang, Ruofang

Wei, Hongping

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

bacterial wilt

potato

bacteriophage therapy

Anmerkung:

© Wuhan Institute of Virology, CAS and Springer Nature Singapore Pte Ltd. 2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Virologica Sinica - Amsterdam : Elsevier, 2007, 32(2017), 6 vom: 16. Nov., Seite 476-484

Übergeordnetes Werk:

volume:32 ; year:2017 ; number:6 ; day:16 ; month:11 ; pages:476-484

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12250-017-3987-6

Katalog-ID:

SPR025030051

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