Bacteriophages Isolated in China for the Control of Pectobacterium carotovorum Causing Potato Soft Rot in Kenya

Abstract Soft rot is an economically significant disease in potato and one of the major threats to sustainable potato production. This study aimed at isolating lytic bacteriophages and evaluating methods for and the efficacy of applying phages to control potato soft rot caused by Pectobacterium caro...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Muturi, Peter [verfasserIn]

Yu, Junping

Maina, Alice Nyambura

Kariuki, Samuel

Mwaura, Francis B.

Wei, Hongping

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Potato soft rot

Bacteriophages

Phage resistance

Anmerkung:

© Wuhan Institute of Virology, CAS 2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Virologica Sinica - Amsterdam : Elsevier, 2007, 34(2019), 3 vom: 13. März, Seite 287-294

Übergeordnetes Werk:

volume:34 ; year:2019 ; number:3 ; day:13 ; month:03 ; pages:287-294

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12250-019-00091-7

Katalog-ID:

SPR025031406

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