Micellar Electrokinetic Chromatography Method for Determination of the Ten Water-Soluble Vitamins in Food Supplements

Abstract The separation and determination of the ten water-soluble vitamins by using capillary electrophoresis in the micellar electrokinetic chromatography in a single run are proposed. The method uses low toxicity and cost solvent (ethanol) as modifier of background electrolyte (BGE) attending to...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

da Silva, Danielle C. [verfasserIn]

Visentainer, Jesuí V.

de Souza, Nilson E.

Oliveira, Cláudio C.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2013

Schlagwörter:

Water-soluble vitamins analysis

Micellar electrokinetic chromatography

Green chemistry

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media New York 2013

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 6(2013), 6 vom: 01. März, Seite 1592-1606

Übergeordnetes Werk:

volume:6 ; year:2013 ; number:6 ; day:01 ; month:03 ; pages:1592-1606

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-013-9576-x

Katalog-ID:

SPR025085271

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!