Feasibility of Ultrafast Intermolecular Single-Quantum Coherence Spectroscopy in Analysis of Viscous-Liquid Foods

Abstract A newly developed nuclear magnetic resonance (NMR) technique, ultrafast intermolecular single-quantum coherence (UF iSQC) spectroscopy, demonstrated its potentials to obtain spectra of viscous-liquid samples in deuterium-free environment. UF iSQC not only inherits the advantage of ultrafast...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Cai, Hong-Hao [verfasserIn]

Chen, Hao

Lin, Yu-Lan

Feng, Jiang-Hua

Cui, Xiao-Hong

Chen, Zhong

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Food analysis

Viscous-liquid food

NMR spectroscopy

Ultrafast NMR

Spatial encoding

Intermolecular single-quantum coherence

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media New York 2014

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 8(2014), 7 vom: 20. Nov., Seite 1682-1690

Übergeordnetes Werk:

volume:8 ; year:2014 ; number:7 ; day:20 ; month:11 ; pages:1682-1690

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-014-0046-x

Katalog-ID:

SPR025137735

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