Direct Determination of Trace Elements in Meat Samples via High-Resolution Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrometry

Abstract This work presents a direct and straightforward approach for the determination of trace elements in fish muscle, oyster, and bovine liver via direct solid sample analysis (SS) using high-resolution continuum source graphite furnace atomic absorption spectrometry (HR-CS GF AAS). The prelimin...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

de Andrade, Rodolpho M. [verfasserIn]

de Gois, Jefferson S.

Toaldo, Isabela Maia

Batista, Diego Barros

Luna, Aderval S.

Borges, Daniel L. G.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

HR-CS GF AAS

Direct solid sample analysis

Food samples

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media New York 2016

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 10(2016), 5 vom: 12. Okt., Seite 1209-1215

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2016 ; number:5 ; day:12 ; month:10 ; pages:1209-1215

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-016-0659-3

Katalog-ID:

SPR025188135

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