Detection of Bioactive Compounds in Organically and Conventionally Grown Asparagus Spears

Abstract In the recent reports, there are contradictory conclusions about the nutritional and health properties of organic and conventionally growing vegetables. We hypothesized that organic cultivation system results in higher quality of asparagus (Asparagus officinalis L.) because of organic manur...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ku, Yang Gyu [verfasserIn]

Bae, Jong Hyang

Namieśnik, Jacek

Barasch, Dinorah

Nemirovski, Alina

Katrich, Elena

Gorinstein, Shela

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Asparagus

Polyphenols

Flavonoids

Rutin, quenching

FTIR

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media, LLC 2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 11(2017), 1 vom: 23. Okt., Seite 309-318

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2017 ; number:1 ; day:23 ; month:10 ; pages:309-318

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-017-1074-0

Katalog-ID:

SPR02520291X

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