A TaqMan Real-Time PCR Assay for Apricot (Prunus armeniaca) as an Authenticity Test for Detection of Traces of Persipan in Marzipan

Abstract Almond (Prunus dulcis), typically used in marzipan, is becoming more valuable by increasing global demand. As a consequence, substitution with cheaper alternatives is a common practice. Marzipan can be adulterated with apricot (Prunus armeniaca) or peach (Prunus persica), because of similar...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Van Gansbeke, Bart [verfasserIn]

Bény, Guido

De Loose, Marc

Taverniers, Isabel

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Marzipan

Persipan

Real-time PCR

Apricot

Adulteration

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media, LLC 2017

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 11(2017), 1 vom: 08. Juli, Seite 62-68

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2017 ; number:1 ; day:08 ; month:07 ; pages:62-68

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-017-0964-5

Katalog-ID:

SPR025203584

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!