A Method for the Determination of Soluble Arabinoxylan Released from Insoluble Substrates by Xylanases

Abstract The propensity for xylanase to convert insoluble to soluble arabinoxylan is an important parameter in many applications. Current methods for determining xylanase activity on insoluble substrates are nonspecific or utilize artificial substrates which may provide much different results from n...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Rose, Devin J. [verfasserIn]

Inglett, George E.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

Bread

Enzyme

Pentosan

Wheat

Arabinoxylan

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media, LLC 2010

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 4(2010), 1 vom: 19. Jan., Seite 66-72

Übergeordnetes Werk:

volume:4 ; year:2010 ; number:1 ; day:19 ; month:01 ; pages:66-72

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-009-9121-0

Katalog-ID:

SPR025451170

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