Susceptibility of Campylobacter jejuni to organic acids and monoacylglycerols

Abstract Organic acids can be used as feed supplements or for treatment of poultry carcasses in processing plants. The antimicrobial activity of nineteen organic acids and two monoacylglycerols in cultures of Campylobacter jejuni CCM $ 6214^{T} $ (ATCC 33560) was determined using a SYBR Green-based...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Molatová, Z. [verfasserIn]

Skřivanová, E.

Macias, B.

Mcewan, N. R.

Březina, P.

Marounek, M.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

Organic Acid

Lauric Acid

Fumaric Acid

Capric Acid

Caprylic Acid

Anmerkung:

© Institute of Microbiology, v.v.i, Academy of Sciences of the Czech Republic 2010

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Folia microbiologica - [S.l.] : Springer, 1956, 55(2010), 3 vom: Mai, Seite 215-220

Übergeordnetes Werk:

volume:55 ; year:2010 ; number:3 ; month:05 ; pages:215-220

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12223-010-0031-8

Katalog-ID:

SPR025453629

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