Varietal Differentiation of Grape Juice Based on the Analysis of Near- and Mid-infrared Spectral Data

Abstract The aim of this study was to evaluate the usefulness of visible (VIS), near-infrared reflectance (NIR) and mid-infrared (MIR) spectroscopy combined with pattern recognition methods as tools to differentiate grape juice samples from commercial Australian Chardonnay (n = 121) and Riesling (n...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Cozzolino, Daniel [verfasserIn]

Cynkar, Wies

Shah, Nevil

Smith, Paul

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

MIR

NIR

Grape juice

Variety

Differentiation

Anmerkung:

© Springer Science+Business Media, LLC 2011

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food analytical methods - New York, NY : Springer, 2008, 5(2011), 3 vom: 03. Juni, Seite 381-387

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2011 ; number:3 ; day:03 ; month:06 ; pages:381-387

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12161-011-9249-6

Katalog-ID:

SPR025500457

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!