Pulsed Electric Fields Pretreatments for the Cooking of Foods

Abstract Development of the concept of electroporation opened new perspectives for promising applications in food technology. Treatment of foods with pulsed electric fields (PEFs) allows facilitation of different food transformation operations (extraction, expression, osmotic treatment, drying, and...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Blahovec, Jiří [verfasserIn]

Vorobiev, Eugene [verfasserIn]

Lebovka, Nikolai [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

Pulsed electric fields (PEFs)

Electroporation, ohmic heating

PEF-assisted cooking

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food engineering reviews - New York : Springer, 2009, 9(2017), 3 vom: Sept., Seite 226-236

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2017 ; number:3 ; month:09 ; pages:226-236

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12393-017-9170-x

Katalog-ID:

SPR025733044

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