Effect of pH on the Anaerobic Fermentation of Fruit/Vegetables and Disposable Nappies Hydrolysate for Bio-hydrogen Production

Purpose The objective of this work was to optimize the anaerobic fermentation of a mixed waste stream, consisted of fruit and vegetables that have lost their marketing value and a disposable nappies’ hydrolysate. More specifically, the aim was to identify the optimal pH value for maximum hydrogen pr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Tsigkou, Konstantina [verfasserIn]

Tsafrakidou, Panagiota

Athanasopoulou, Sofia

Zafiri, Constantina

Kornaros, Michael

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Bio-hydrogen

Disposable nappies

Food waste

Anaerobic fermentation

pH effect

Anmerkung:

© Springer Nature B.V. 2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Waste and biomass valorization - [Dordrecht] : Springer Netherlands, 2010, 11(2019), 2 vom: 24. Okt., Seite 539-551

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2019 ; number:2 ; day:24 ; month:10 ; pages:539-551

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12649-019-00854-z

Katalog-ID:

SPR026577747

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