Systematic unravelling of the inulin hydrolase from Bacillus amyloliquefaciens for efficient conversion of inulin to poly-(γ-glutamic acid)

Background Bacillus amyloliquefaciens NB is a newly discovered strain, which produces poly-(γ-glutamic acid) (γ-PGA) from raw extracted inulin of Jerusalem artichoke tubers; however, the underlying mechanisms remain unknown. To address this problem, we identified the inulin hydrolase in wild-type st...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Qiu, Yibin [verfasserIn]

Zhu, Yifan

Zhan, Yijing

Zhang, Yatao

Sha, Yuanyuan

Xu, Zongqi

Li, Sha

Feng, Xiaohai

Xu, Hong

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Inulin hydrolase

Poly-(γ-glutamic acid)

Jerusalem artichoke biorefinery

Anmerkung:

© The Author(s) 2019

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Biotechnology for biofuels - London : BioMed Central, 2008, 12(2019), 1 vom: 13. Juni

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2019 ; number:1 ; day:13 ; month:06

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1186/s13068-019-1485-9

Katalog-ID:

SPR030160332

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