Predictive model of Vibrio parahaemolyticus O3:K6 growth on cooked Litopenaeus vannamei

Abstract Vibrio parahaemolyticus is the leading cause of seafood-derived illness in China and a possible mechanism leading to illness is cross contamination of cooked shrimp. A growth rate model of pandemic V. parahaemolyticus O3:K6 strain on cooked shrimp stored at isothermal temperatures was devel...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Tang, Xiaoyang [verfasserIn]

Zhao, Yong

Sun, Xiaohong

Xie, Jing

Pan, Yingjie

Malakar, Pradeep K.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Cooked shrimp

Predictive models

Dynamic temperature

Anmerkung:

© Springer-Verlag Berlin Heidelberg and the University of Milan 2014

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Annals of microbiology - Berlin : Springer, 1998, 65(2014), 1 vom: 25. Apr., Seite 487-493

Übergeordnetes Werk:

volume:65 ; year:2014 ; number:1 ; day:25 ; month:04 ; pages:487-493

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13213-014-0884-1

Katalog-ID:

SPR030884071

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!