Strategies for reducing the carbon footprint of field crops for semiarid areas. A review

Abstract The Earth’s climate is rapidly changing largely due to increasing anthropogenic greenhouse gas (GHG) emissions. Agricultural practices during crop production, food processing, and product marketing all generate GHG, contributing to the global climate change. The general public and farmers a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Gan, Yantai [verfasserIn]

Liang, Chang [verfasserIn]

Hamel, Chantal [verfasserIn]

Cutforth, Herb [verfasserIn]

Wang, Hong [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2011

Schlagwörter:

Carbon footprint

Legumes

Oilseeds

Broadleaf crops

Biochar

Crop diversification

Carbon sequestration

Straw management

Input

N-fixation

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Agronomy for sustainable development - Berlin : Springer, 1981, 31(2011), 4 vom: 08. März, Seite 643-656

Übergeordnetes Werk:

volume:31 ; year:2011 ; number:4 ; day:08 ; month:03 ; pages:643-656

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13593-011-0011-7

Katalog-ID:

SPR031882420

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!