Increased amino acids levels and the risk of developing of hypertriglyceridemia in a 7-year follow-up

Background Recently, five branched-chain and aromatic amino acids were shown to be associated with the risk of developing type 2 diabetes (T2D). Aim We set out to examine whether amino acids are also associated with the development of hypertriglyceridemia. Materials and methods We determined the ser...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mook-Kanamori, D. O. [verfasserIn]

Römisch-Margl, W.

Kastenmüller, G.

Prehn, C.

Petersen, A. K.

Illig, T.

Gieger, C.

Wang-Sattler, R.

Meisinger, C.

Peters, A.

Adamski, J.

Suhre, K.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Amino acids

Hypertriglyceridemia

Anmerkung:

© The Author(s) 2014

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of endocrinological investigation - [S. l.] : Springer, 1978, 37(2014), 4 vom: 09. Jan., Seite 369-374

Übergeordnetes Werk:

volume:37 ; year:2014 ; number:4 ; day:09 ; month:01 ; pages:369-374

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s40618-013-0044-7

Katalog-ID:

SPR036854603

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!