Saccharin ingestion, weight loss, and mortality in rats

Abstract Rats maintained on 10 g of food and saccharin solutions suffered weight loss and mortality compared with controls maintained on 10 g food and water. Frequency of death was related to amount and concentration of the ingested solution, while weight loss was related only to concentration and a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Volo, Alfred [verfasserIn]

Strouthes, Andrew

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1974

Schlagwörter:

Saccharin

Saccharin Solution

Liquid Intake

Saccharin Preference

Saccharin Ingestion

Anmerkung:

© Psychonomic Society, Inc. 1974

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Physiological Psychology - Springer-Verlag, 1973, 2(1974), 3 vom: Sept., Seite 323-325

Übergeordnetes Werk:

volume:2 ; year:1974 ; number:3 ; month:09 ; pages:323-325

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.3758/BF03333030

Katalog-ID:

SPR037004735

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