High-Pressure Carbon Dioxide Used for Pasteurization in Food Industry

Abstract The demand for safe, high-quality food has greatly increased, in recent times. As traditional thermal pasteurization can significantly impact the nutritional value and the color of fresh food, an increasing number of nonthermal pasteurization technologies have attracted attention. The bacte...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yu, Tonghuan [verfasserIn]

Niu, Liyuan [verfasserIn]

Iwahashi, Hitoshi [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Nonthermal pasteurization

High-pressure carbon dioxide

Food industry

Bactericidal effect

Food quality

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food engineering reviews - New York : Springer, 2009, 12(2020), 3 vom: 21. Juli, Seite 364-380

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2020 ; number:3 ; day:21 ; month:07 ; pages:364-380

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12393-020-09240-1

Katalog-ID:

SPR04057590X

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