Shrimp-Induced Anaphylaxis

Purpose of Review Shrimp and other crustaceans and molluscs are one of the most frequent causes of food allergy and anaphylaxis at all ages. Molecular biology has paved the way to a better understanding of the allergen profile of invertebrates that is much more complex than thought only one decade a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Asero, Riccardo [verfasserIn]

Pravettoni, Valerio [verfasserIn]

Scala, Enrico [verfasserIn]

Villalta, Danilo [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Shrimp allergy

Food allergy

Allergens

Anaphylaxis

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Current treatment options in allergy - Cham : Springer Internat. Publ., 2014, 7(2020), 3 vom: 29. Juni, Seite 381-389

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2020 ; number:3 ; day:29 ; month:06 ; pages:381-389

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s40521-020-00269-5

Katalog-ID:

SPR040981169

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