Evaluation of Pressurized Inert Gas Treatments on the Postharvest Quality of Blueberries

Abstract This study investigated the efficacy and mechanism of pressurized inert gas treatment for the quality preservation and shelf life extension of fresh blueberries. The change of physiological metabolisms and surface microbial attributes of pressurized gas-treated blueberries during 4 °C stora...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Meng, Xiangyong [verfasserIn]

Song, Teng [verfasserIn]

Chen, Chang [verfasserIn]

Zhang, Huijuan [verfasserIn]

Pan, Zhongli [verfasserIn]

Wang, Jing [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Blueberry

Inert gases

Physiological metabolism

Anthocyanin

Senescence

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Food and bioprocess technology - New York, NY : Springer Science + Business Media, LLC, 2008, 13(2020), 11 vom: 01. Okt., Seite 1918-1928

Übergeordnetes Werk:

volume:13 ; year:2020 ; number:11 ; day:01 ; month:10 ; pages:1918-1928

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11947-020-02525-7

Katalog-ID:

SPR041625994

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