Perceived aroma characteristic of Tsingtao beer in relation to wort gravity

Abstract To investigate the impacts of wort gravity on perceived aroma characteristic of Tsingtao beer, sensory-directed flavor approaches, including sensory quantitative descriptive analysis (QDA), gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS), gas chromatography–olfactometry (GC–O), and aroma recom...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yu, Haiyan [verfasserIn]

Xie, Jingru [verfasserIn]

Xie, Tong [verfasserIn]

Guo, Wei [verfasserIn]

Chen, Chen [verfasserIn]

Tian, Huaixiang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Tsingtao beer

Wort gravity

Aroma profile

Aroma recombination

Aroma perceived compounds

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: European food research and technology - Berlin : Springer, 1999, 247(2021), 2 vom: 04. Jan., Seite 427-437

Übergeordnetes Werk:

volume:247 ; year:2021 ; number:2 ; day:04 ; month:01 ; pages:427-437

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00217-020-03636-3

Katalog-ID:

SPR042956854

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