Peculiarities and systematics of microbial diglycosidases, and their applications in food technology

Abstract Diglycosidases are endo-β-glucosidases that hydrolyze the heterosidic linkage of diglycoconjugates, thereby releasing in a single reaction the disaccharide and the aglycone. Plant diglycosidases belong to the glycoside hydrolase family 1 and are associated with defense mechanisms. Microbial...
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Gespeichert in:
Autor*in:

Baglioni, Micaela [verfasserIn]

Breccia, Javier D. [verfasserIn]

Mazzaferro, Laura S. [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

β-primeverosidase

Hesperidin 6-

-α-

-rhamnosyl-β-

-glucosidase

β-rutinosidase

Rutin

Hesperidin

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Applied microbiology and biotechnology - Berlin : Springer, 1975, 105(2021), 7 vom: 21. März, Seite 2693-2700

Übergeordnetes Werk:

volume:105 ; year:2021 ; number:7 ; day:21 ; month:03 ; pages:2693-2700

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00253-021-11219-9

Katalog-ID:

SPR043643655

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