Bread-making properties of einkorn wheat (Triticum monococcum ssp. monococcoum) and its suitability for whole wheat bread production

Abstract With the increase in demand for healthy and safe food, the interest in the wild ancestors of wheat and the demand for einkorn wheat have increased in the last few decades. In Turkey, einkorn wheat is commonly consumed as bulgur. However, due to the higher protein, minerals particularly Zn a...
Ausführliche Beschreibung

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Autor*in:

Keçeli, Alaettin [verfasserIn]

Kaplan Evlice, Asuman [verfasserIn]

Pehlivan, Aliye [verfasserIn]

Şanal, Turgay [verfasserIn]

Zencirci, Nusret [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Bread wheat

Einkorn

Bread-making properties

Wheat flour

wholemeal flour

Anmerkung:

© Akadémiai Kiadó Zrt. 2021

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Cereal research communications - Budapest : Akadémiai Kiadó, 1973, 49(2021), 4 vom: 24. März, Seite 625-637

Übergeordnetes Werk:

volume:49 ; year:2021 ; number:4 ; day:24 ; month:03 ; pages:625-637

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s42976-021-00146-0

Katalog-ID:

SPR045536023

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