Evaluation of Iron and Zinc Contents of Some Fish Species

Abstract In this study, Fe and Zn contents in the muscle of different fish species (Engraulis encrasicolus, Trachurus trachurus, Mullus barbatus, Mugil cephalus, Pomatomus saltatrix, Dicentrarchus labrax, Scomber scombrus, Sparus aurata) were determined using flame atomic absorption spectrometry (FA...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Karaaslan Ayhan, Nagihan [verfasserIn]

Yaman, Mehmet

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Element

Food

Dietary intake

Health risk assessment

Anmerkung:

© The Author(s), under exclusive licence to Springer Science+Business Media, LLC, part of Springer Nature 2021

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Biological trace element research - [S.l.] : Springer US, 1979, 200(2021), 3 vom: 12. Mai, Seite 1376-1382

Übergeordnetes Werk:

volume:200 ; year:2021 ; number:3 ; day:12 ; month:05 ; pages:1376-1382

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s12011-021-02745-8

Katalog-ID:

SPR045976236

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!