Cultivable microbial diversity in speleothems using MALDI-TOF spectrometry and DNA sequencing from Krem Soitan, Krem Lawbah, Krem Mawpun, Khasi Hills, Meghalaya, India

Abstract The microbial diversity in the Indian caves is inadequately characterized. This study reports on the culturable microbial communities in caves from the Indian sub-continent. This study aims to expand the current understanding of bacterial diversity in the speleothems and wall deposits from...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Mudgil, Devender [verfasserIn]

Paul, Dhiraj

Baskar, Sushmitha

Baskar, Ramanathan

Shouche, Yogesh S.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Cave

Microbial diversity

Geomicrobiology

Anmerkung:

© The Author(s) 2022

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Archives of microbiology - Berlin : Springer, 1930, 204(2022), 8 vom: 17. Juli

Übergeordnetes Werk:

volume:204 ; year:2022 ; number:8 ; day:17 ; month:07

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s00203-022-02916-8

Katalog-ID:

SPR047621907

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