Poultry Meat allergy: a Review of Allergens and Clinical Phenotypes

Purpose of review In the recent years, more cases of poultry meat allergy, both IgE- or non-IgE-mediated, are being reported. Patients have varied clinical reactivity at various levels of sensitivity to different meat preparations. The lack of validated biomarkers renders accurate diagnosis challeng...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Wanniang, Naphisabet [verfasserIn]

Codreanu-Morel, Françoise

Kuehn, Annette

Morisset, Martine

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Allergen

Component-resolved diagnosis

Poultry meat allergy

Meat allergy

EoE

FPIES

Anmerkung:

© The Author(s) 2022

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Current treatment options in allergy - Cham : Springer Internat. Publ., 2014, 9(2022), 3 vom: 27. Juni, Seite 187-203

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2022 ; number:3 ; day:27 ; month:06 ; pages:187-203

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s40521-022-00309-2

Katalog-ID:

SPR047876735

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!