Microencapsulation by spray drying of coffee epiphytic yeasts Saccharomyces cerevisiae CCMA 0543 and Torulaspora delbrueckii CCMA 0684

Abstract The objective of this work was to evaluate the microencapsulation feasibility of Saccharomyces cerevisiae CCMA 0543 and Torulaspora delbrueckii CCMA 0684 in three different compositions of wall material by spray-dryer. The yeasts ($ 10^{9} $ CFU $ mL^{−1} $) were microencapsulated separatel...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Martins, Pâmela Mynsen Machado [verfasserIn]

Batista, Nádia Nara

Santos, Líbia Diniz

Dias, Disney Ribeiro

Schwan, Rosane Freitas

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Starter culture

Maltodextrin

Maltose

Sucrose

Anmerkung:

© The Author(s) under exclusive licence to Sociedade Brasileira de Microbiologia 2022

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Brazilian journal of microbiology - [Cham] : Springer International Publishing, 2000, 53(2022), 3 vom: 09. Juni, Seite 1565-1576

Übergeordnetes Werk:

volume:53 ; year:2022 ; number:3 ; day:09 ; month:06 ; pages:1565-1576

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s42770-022-00776-4

Katalog-ID:

SPR047996684

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