Valorization of sugarcane bagasse to high value-added xylooligosaccharides and evaluation of their prebiotic function in a synbiotic pomegranate juice

Abstract The purpose of the present study was the production of xylooligosaccharides (XOS) from the sugarcane bagasse and evaluation of its prebiotic function in a synbiotic pomegranate juice. The XOS production was done in two steps: optimization of alkaline hydrogen peroxide extraction of xylan fo...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Hesam, Faride [verfasserIn]

Tarzi, Babak Ghiassi

Honarvar, Masoud

Jahadi, Mahshid

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Xylooligosaccharides

Sugarcane bagasse

Xylan

Alkaline hydrogen peroxide

Synbiotic juice

Anmerkung:

© Springer-Verlag GmbH Germany, part of Springer Nature 2020

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Biomass Conversion and Biorefinery - Berlin : Springer, 2011, 13(2020), 2 vom: 25. Okt., Seite 787-799

Übergeordnetes Werk:

volume:13 ; year:2020 ; number:2 ; day:25 ; month:10 ; pages:787-799

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Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13399-020-01095-0

Katalog-ID:

SPR049056018

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