Simultaneous saccharification and ethanologenic fermentation (SSF) of waste bread by an amylolytic Parageobacillus thermoglucosidasius strain TM333

Abstract The starch in waste bread (WB) from industrial sandwich production was directly converted to ethanol by an amylolytic, ethanologenic thermophile (Parageobacillus thermoglucosidasius strain TM333) under 5 different simultaneous saccharification and fermentation (SSF) regimes. Crude α-amylase...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ibenegbu, Christopher C. [verfasserIn]

Leak, David J.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Bioethanol

Liquefaction

Maltooligosaccharides

Saccharification

Sandwich WB

Gelatinisation

Neopullulanase

Amyloglucosidase

ɑ-Amylase

ɑ-Glucosidase

Simultaneous saccharification and fermentation SSF)

Anmerkung:

© The Author(s) 2022

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Microbial cell factories - London : Biomed Central, 2002, 21(2022), 1 vom: 28. Nov.

Übergeordnetes Werk:

volume:21 ; year:2022 ; number:1 ; day:28 ; month:11

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Volltext

DOI / URN:

10.1186/s12934-022-01971-6

Katalog-ID:

SPR051182440

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