Preference for Turkish ethnic foods in the USA

Abstract This research aims to explain why Turkish ethnic foods are preferred in the USA and the reasons for the success of Turkish restaurants. The research population consists of customers living in the USA who have been to Turkish restaurants. The convenience sampling method and a survey consisti...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Şahin, Elanur [verfasserIn]

Yalım Kaya, Serpil

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2023

Schlagwörter:

Turkish cuisine

Ethnic restaurant

Ethnic food

Food preference

Anmerkung:

© The Author(s) 2023

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Journal of ethnic foods - London : BMC, 2014, 10(2023), 1 vom: 06. März

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2023 ; number:1 ; day:06 ; month:03

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Volltext

DOI / URN:

10.1186/s42779-023-00168-5

Katalog-ID:

SPR051530023

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