Measurement of polyethylene glycol 4000: Effect of storage and freeze thawing in biological fluids

Summary The effects of storage and freeze-thawing on polyethylene glycol 4000 (PEG 4000) $ and^{14} $C PEG 4000 in a solution of NaCl (150 mmoles/l) containing varying amounts of human albumin were studied. Results showed that the analysis of both PEG 4000 $ and^{14} $C PEG 4000 is likely to be inac...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Björnsson, Ó. G. [verfasserIn]

Murphy, R.

Chadwick, V. S.

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1982

Schlagwörter:

Albumin

Polyethylene

Glycol

Biological Fluid

Polyethylene Glycol 4000

Anmerkung:

© Birkhäuser Verlag 1982

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Cellular and molecular life sciences - Cham (ZG) : Springer International Publishing AG, 1997, 38(1982), 4 vom: 01. Apr., Seite 429-430

Übergeordnetes Werk:

volume:38 ; year:1982 ; number:4 ; day:01 ; month:04 ; pages:429-430

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01952621

Katalog-ID:

SPR05170059X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!