Secondary structural changes of large and small fragments of bovine serum albumin in thermal denaturation and in sodium dodecyl sulfate denaturation

Abstract The helicities in various fragments of bovine serum albumin (BSA) were examined in the thermal denaturation and in sodium docecyl sulfate (SDS) denaturation. The thermal denaturation was examined in a temperature range between 2 and 65°C. The helicity decreased with a rise of temperature an...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Takeda, Kunio [verfasserIn]

Hamada, Satoshi

Wada, Akira

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

1993

Anmerkung:

© Plenum Publishing Corporation 1993

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: The protein journal - Dordrecht : Springer Science + Business Media B.V., 2004, 12(1993), 2 vom: 01. Apr., Seite 223-228

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:1993 ; number:2 ; day:01 ; month:04 ; pages:223-228

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/BF01026044

Katalog-ID:

SPR052804526

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!