Mixed-Mode Solar Drying and its Effect on Physicochemical and Colorimetric Properties of Zompantle (Erythrina Americana)

Abstract A mixed-mode solar drying was developed to evaluate the physicochemical and colorimetric properties of Zompantle (Erythrina americana). A $ 2^{2} $-factorial design was used; the operation mode (mesh shade and direct) and airflow (natural convection and forced convection) were established a...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

García-Valladares, Octavio [verfasserIn]

Domínguez-Niño, Alfredo

Lucho-Gómez, Ana María

Jiménez-Montiel, Andrea Gail

Rodríguez-Mendoza, Arcel Siareth

Castillo-Téllez, Beatriz

Luna-Flores, Mario

Castillo-Téllez, Margarita

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

Edible flower

Zompantle

Solar drying

Ultraviolet radiation

Proteins

Solar energy

Anmerkung:

© The Author(s) 2024

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Plant foods for human nutrition - Dordrecht [u.a.] : Springer Science + Business Media B.V, 1952, 79(2024), 1 vom: 08. Feb., Seite 194-201

Übergeordnetes Werk:

volume:79 ; year:2024 ; number:1 ; day:08 ; month:02 ; pages:194-201

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11130-024-01147-0

Katalog-ID:

SPR054866839

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