Effect of dietary inclusion of Pennisetum purpureum (Napier) grass on growth performance, rumen fermentation and meat quality of feedlot sussex red steers

Abstract The aim of this study was to evaluate the growth performance, fermentation indices and meat quality of Sussex steers fed totally mixed rations that composed of graded inclusion levels of Napier grass (NP). Three experimental diets designated as diet 1 (0.0 g $ kg^{–1} $ NP: Control), diet 2...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Rabatseta, T P [verfasserIn]

Fourie, P [verfasserIn]

Nkosi, B D [verfasserIn]

Malebana, I M M [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

Fattening diet

Fibre source

Ruminants

Carcass characteristics

Beef

Anmerkung:

© The Author(s) 2024

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Tropical animal health and production - Springer Netherlands, 1969, 56(2024), 4 vom: 20. Apr.

Übergeordnetes Werk:

volume:56 ; year:2024 ; number:4 ; day:20 ; month:04

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s11250-024-03959-3

Katalog-ID:

SPR055593569

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!